Media

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Dat is algemeen bekend. En binnenvaart moet je ervaren. Om de mogelijkheden en voordelen van de binnenvaart beter en duidelijker over te brengen is daarom ook divers beeldmateriaal beschikbaar.

Leuk kanaal over spitsenvaart

De spits Nadenos en hun collega’s, varen tot in de kleinste hoeken en gaten van de Europese economie. Er moet nodig aan bedrijven en overheden verteld worden dat we nog steeds bestaan. Als kleine krachtpatsers vervoeren ze alles van pakken en zakken, tot pallets en bulk en zijn dus dé oplossing voor de huidige file- en milieuproblemen.

Bekijk hier de filmpjes over de Nadenos op hun eigen Youtube-kanaal

Binnenvaart in beeld

Beeld is een van de belangrijkste communicatiemiddelen voor het BVB om de buitenwereld te laten zie wat de binnenvaart is en kan doen. En wie anders dan de binnenvaartondernemer zelf kan de mooie kanten en verschillende facetten van de bedrijfstak vastleggen. Want elke binnenvaartondernemer is toch trots op zijn schip en zijn beroep. En zo werkt de binnenvaart zelf mee aan promotie voor de bedrijfstak. 

Op ons YouTube-kanaal kunt u films over de binnenvaart bekijken: klik hier

Een leuk initiatief is de webcam aan boord waarmee je live mee kunt kijken vanuit de stuurhut. Diverse schepen zenden live uit en zijn te volgen.
Kijk op https://webcam-binnenvaart.nl/

Ook de website Wereld van de Binnenvaart verzamelt divers beeld (video en foto) en laat zien hoe mooi en divers onze sector is: https://www.wereldvandebinnenvaart.nl/